Over Mordendi

Klachten ten gevolge van de explosieve groei van de Eikenprocessierups nemen elk jaar weer toe. De brandharen van de rups zorgen voor vervelende jeuk en roodheid van de huid. Krabben of wrijven maakt dit alleen maar erger. Er was weinig aan te doen en een effectief middel was er niet. Tot nu!

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen maar als voorkomen niet gaat dan is verzachten, verkoelen en verzorgen de remedie. Wij zijn erin geslaagd een product te ontwikkelen dat hiervoor uitstekend kan worden ingezet en dat verkrijgbaar is zonder recept van uw arts.

Uiteraard bied aloë vera verzachtende crème en gel ook zonder klachten uitstekend voedende zorg voor uw huid.

Mordendi verzachtende crème en gel is geen medicijn maar bieden wel direct verlichting, is 100% natuurzuiver, vrij van parabenen en 100% vegan.

(H)eerlijk om te smeren.

Anti-Rups-bord

Gebruik

Brandharen van de Eikenprocessierups zorgen voor een vervelende irritatie. Probeer de huid zo snel mogelijk te ontdoen van de brandharen met plakband of tape. Niet wrijven! Dit verergert de irritatie. De huid daarna goed wassen met lauwwarm water en droogdeppen met keukenpapier. Breng ruim de Mordendi verzachtende crème of gel aan en laat deze goed intrekken. Herhaal dit door steeds een dun laagje aan te brengen tot de irritatie stopt en de huid tot rust komt.

Zonverbranding

Huid is een gevoelig orgaan en zeer gevoelig voor de zon. Heeft u te lang in de zon gezeten dan merkt u dit als “zonnebrand” waarbij de huid rood is en pijnlijk aanvoelt. Dan is het zaak uw huid zo snel mogelijk te koelen en kalmeren en te hydrateren.
Mordendi verzachtende crème en gel zijn hiervoor zeer geschikt en zorgen voor directe verlichting. Door de krachtige eigenschappen van aloë vera komt de huid tot rust. Menthol verkoelt. Uw huid wordt zo goed verzorgt.

100%-natuurlijk-bord
Anti-mug-bord

Verlicht Muggen en insectenbeten

Insectenbeten zoals van muggen, kwallen, wespen of aanraking met prikkelende planten kunnen zorgen voor een geïrriteerde en rode huid. Door gebruik te maken van Mordendi verzachtende crème of gel verminderd de jeuk irritatie en worden zwellingen verminderd.

Let op

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. Vermijd contact met de ogen. Alleen voor uitwendig gebruik. Mocht de irritatie, roodheid van de huid of een reactie op een insectenbeet erger worden, raadpleeg dan uw huisarts.