Verkoeling

Mordendi vertaald uit het Latijns betekent "verzacht", en dat is wat Mordendi verzachtende crème en gel doet. Het verzacht rode en door jeuk geïrriteerde huidklachten en bulten van o.a. eikenprocessierups, insectenbeten- en steken, prikkelende planten, beschadigde- en verbrande huid. Basis ingrediënten aloë vera en menthol zijn 2 natuurlijke krachtige ingrediënten in onze verzachtende crème en gel die zorgen voor verzachting en verkoeling van een door jeuk geïrriteerde huid. Mordendi verzachtende crème en gel is uiterst effectief tegen de klachten ten gevolge van de irritatie door de brandharen van de Eikenprocessierups, ook wel bekend als jeukrups, polonaiserups of processierups.

Mordendi verzachtende crème en gel verzacht, verkoelt en verzorgt de rode- en geïrriteerde huid. U merkt al snel verlichting.

Zonverbranding

Huid is een gevoelig orgaan en zeer gevoelig voor de zon. Heeft u te lang in de zon gezeten dan merkt u dit als “zonnebrand” waarbij de huid rood is en pijnlijk aanvoelt. Dan is het zaak uw huid zo snel mogelijk te koelen en kalmeren en te hydrateren.
Mordendi verzachtende crème en gel zijn hiervoor zeer geschikt en zorgen voor directe verlichting. Door de krachtige eigenschappen van aloë vera komt de huid tot rust. Menthol verkoelt. Uw huid wordt zo goed verzorgt.